ClubExperience > Over ons
Team

Team

Wesley Schouteere

Chief eXperience Officer

Wesley is "Chief eXperience Officer" en het gezicht van ClubExperience.
Als geboren netwerker heeft hij meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van hoog renderende sales, netwerking en strategische matchmaking in verschillende sectoren.
Hij is één van de bedenkers van het systeem dat reeds haar successen bewezen heeft en gaat nu voor de schaalvergroting naar andere clubs.

 

David Rademaker

Chief Digital Officer

David Rademaker is een ervaren ondernemer en digitale manager. David heeft reeds talrijke communities helpen lanceren en startups groot gemaakt door de juiste digitale oplossingen voor te stellen, zowel voor "nu" als voor "morgen" en "overmorgen". David staat niet graag op de voorgrond, maar voelt zich als een vis in het water tussen complexe digitale systemen. Met twee voeten op de grond is David de drijvende kracht achter innovatieve digitale systemen.

 

Geert Degrande

Chief Story Officer

Geert is een ervaren tweetalige journalist en storyteller met een passie voor sport. Hij was onder andere actief als redacteur bij "De Sportshow", het eerste spotprogramma op VTM dat werd gepresenteerd door Marlène de Wouters en  werkte twintig jaar mee aan Sport/Voetbalmagazine. Hij kent het reilen en zeilen van de sportwereld en houdt een vinger aan de pols van wat voor en achter de schermen gebeurt en van alle stakeholders die bij sport zijn betrokken. Hij  kent hun noden en helpt hen om die op de gepaste wijze te beschrijven om zo met hart en verstand te bewegen naar een meer professionele beleving van hun sportpassie. Hij helpt sportclubs hun passie te herontdekken in een toekomstgericht denken, dat de verbondenheid tussen clubs en fans versterkt. 

 

Dieuwertje Decroock

HR Manager

Dieuwertje is een geboren people manager. Haar kennis heeft ze opgedaan door de jaren heen door bij één van de top retail bedrijven in België te werken.
Als HR manager is ze verantwoordelijk voor het menselijk organisatiebeleid en houdt ook toezicht op de kwaliteit en uitvoering hiervan. Zij zorgt ervoor dat de beleidsondersteunende processen en systemen optimaal zijn door de juiste mensen, interne medewerkers en zelfstandigen. Tevens is zij adviseur aan het management team.

Wim Samyn

Chief Process Officer

Wim is een ervaren consultant en heeft een ruime ervaring in de sport en business wereld.

Wim helpt binnen ClubExperience de processen te optimaliseren en deze op te schalen over verschillende sport disciplines heen.

Laurent Dobbelaere

Investor

Laurent Dobbelaere groeide op tussen rasechte West-Vlaamse ondernemers. Het "anders" ondernemen met innovatieve technologische oplossingen & alternatieve concepten interesseren hem echter sinds dag 1. Een multidisciplinair professioneel verleden zorgt voor een uitgebreid netwerk om deze nieuwe concepten aan af te toetsen en deze efficiënt mee in de markt te zetten.